Blødende chokoladekage med vanilleis

Retten passer til ca. 5 personer og tager omkring 30 minutter at lave (plus 6-10 timers frysetid) .

Ingredienser

100 g. Usaltet smør
100 g. Mørk chokolade
80 g. Flormelis
80 g. Hvedemel
0,5 tsk. Bagepulver
2,5 Æg

Fremgangsmåde

  1. Smør og chokolade smeltes sammen i en gryde
  2. Hvedemel, flormelis og bagepulver sigtes sammen med den smeltede masse
  3. Æggene piskes og puttes i
  4. Massen fordeles i smurte forme og sættes i fryseren i 6-10 timer
  5. Kagerne bages i frossen tilstand i 8-10 minutter ved 200°
  6. Kagernes serveres lune sammen med en skive vanilleis

Billeder

Klik her for at se flere billeder af blødende chokoladekage med vanilleis

Anmeldelse

Klik her for at læse en anmeldelse af blødende chokoladekage med vanilleis

Tak til

Kød Klubben vil gerne sige tak til medlem Peter Dalsgaard Pedersen, for at have præsenteret os for denne ret.

Kød Klubben prikker



Smid en kommentar

'
'