Kylling i karry

Kylling i karry med æble og bacon

Fredag d. 09. september blev Kød Klubbens 2. møde afholdt.

Arrangementet foregik i et sommerhus i Eskov strandpark, med medlem Nikolaj Storgaard Pedersen som vært og medlem Peter Dalsgaard Pedersen havde været i Dagli´Brugesen på Fur for at handle ind.

Kød Klubben havde tidligere på ugen modtaget den første officielle henvendelse på en ret som skulle afprøves, og det havde Kød Klubben tænkt sig at gøre. Til dessert havde medlem Peter Dalsgaard Pedersen fået gennemført at en af hans personlige farvoritter skulle prøves.

Menuen

Menuen bestod af:

Appetizer

Forret

Hovedret

Kylling i karry

Basmatiris

Dessert

Blødende chokoladekage

Vanilieis

Drikke

Savanha, Sauvignon Blanc Chardonnay – Hvidvin

Sunrise, Cabernet Sauvignon – Rødvin

Baileys

Billeder



Smid en kommentar