Oktober tema

Forskellige pølser

Lørdag d. 29. Oktober blev Kød Klubbens 3. møde afholdt. Mødet var samtidig Kød Klubben første temamøde nogensinde.

Med henvisning til Oktoberfesten i Tyskland, havde Kød Klubben aftalt af holde et mødet med Oktober som tema. Menuen kom derfor til at bestå af forskellige slags pølser og special øl og stemning blev skruet i vejret med klassisk tyrolermusik og Hansi Hinterseer.

Menuen

Menuen bestod af:

Appetizer

En skive bacon

Forret

Hovedret

Mellem pølse fra Adelgades Slagter

Stor pølse fra Adelgades Slagter

Pølse fra Slagterens Køkken

Pullerpølsen fra Tican

Store Claus fra Fur Strand Hotel

Pølse fra Slagtergården

Kartoffelsalat

Dessert

Lagkage

Drikke

Hancock Sports Cola

Grand Sud, Chardonnay – Hvidvin

Chateau segur – Rødvin

Montresor, Valpolicella – Rødvin

14 forskellige slags special øl

Billeder

no images were found

 



Smid en kommentar