Kartoffelsuppe

Retten passer til ca. 4 personer og tager omkring 40 minutter at lave.

Ingredienser

600 g. Kartofler
4 Løg
300 g. Bacon i skiver
1 tsk. Paprika
1 l. Grøntsagsbouillon
1 tsk. Salt
1 knsp. Peber
0,5 dl. Hakkede purløg

Fremgangsmåde

  1. Skræl alle kartofler og skær dem i tern
  2. Hak løgene
  3. Skær baconen i strimler og rist dem på en pande. Lad der derefter dryppe af på et stykke køkkenrulle.
  4. Svits løgene og kartoflerne i fedtet fra baconen i nogle minutter
  5. Tilsæt paprika
  6. Tilsæt bouillon, salt og peber
  7. Lad suppen småkoge under låg i ca. 20 minutter (indtil kartoflerne er møre)
  8. Blend suppen med en stavblender
  9. Server suppen med den sprøde bacon og de hakkede purløg

Billeder


Klik her for at se flere billeder af kartoffelsuppen

Kød Klubben prikker



Smid en kommentar

'
'