Farsbrød med bacon, pesto og parmasan
Retten passer 6-7 personer og tager omkring 1,5 time at lave.
Ingredienser
2 kg. |
Hakket svinefars |
5 |
Store løg |
4 |
Æg |
0,5 l. |
Mælk |
1,2 kg. |
Bacon i skiver |
50 g. |
Parmasanost |
100 g. |
Pesto |
50 g. |
Soltørrede tomater |
Fremgangsmåde
- Hak løgene meget fint
- Rør den hakkede svinefars sammen med æg og de hakkede løg (gem et til senere)
- Tilsæt en passende mænge mælk og danskvand – indtil farsen udgør en fin sammenhængende masse
- Smør et ildfast fad
- Fordel den rørte fars i faddet, så farsen har samme form som et brød
- Fordel baconskiver udover farsen, så farsen er fuldstændig dækket
- Put farsbrøddet i ovnen i 30 minutter ved 200 grader
- Tag farsbrøddet ud af ovnen og skær en rille midt i farsbrøddet
- Læg et dækkende lag pesto i rillen
- Tilsæt det sidste løg sammen med de soltørrede tomater
- Drys rillen med parmasanost og sæt farsbrøddet ind i ovnen igen
- Når baconen er ved at være sprød, er farsbrøddet klar
Under processen kan det være nødvendigt løbende at hælde væde fra farsbrøddet.
Billeder
Klik her for at se flere billeder af farsbrøddet med bacon, pesto og parmasan
'
'