Anmeldelse af forskellige pølser

Kød Klubben har foretaget en lille test for at finde ud af hvilken pølse der er bedst. Alle pølserne i anmeldelsen er sponsoreret til Kød Klubben på den ene eller anden måde:

Kød Klubben prikker

Pølse fra Adelgades Slagter (mellem)
En pølse fra Adelgades Slagter i Skive på 82 gram. Pølsen har det klassiske pølse look og dufter som det den er – en slagterpølse. Pølsen har en god og meget kraftig smag samtidig med at den er meget saftig.
3 ud af 6 på kød skalaen
Læs mere om Adelgades Slagter

Kød Klubben prikker

Pølse fra Adelgades Slagter (stor)
En pølse på 95 gram fra Adelgades Slagter i Skive. Pølsen har den klassiske pølse farve, en aflang længde og den dufter af slagter. Pølsen smager udemærket og har en meget klassisk smag, men er hverken helt oppe at ringe eller nede at skrabe bunden.
3 ud af 6 på kød skalaen
Læs mere om Adelgades Slagter

Kød Klubben prikker

Pølse fra Slagterens Køkken
En pølse på 87 gram fra Slagterens Køkken i Thisted, som bliver brugt i køkkenet backstage til Sundsøre Musikfestival. Udseendemæssigt er denne pølse anmeldelsens taber, da den er meget bleg og ikke ser ret appetitvækkende ud. Pølsen har nærmest heller ingen duft overhovedet. Men hvad pølsen hverken har i udseende eller duft, har den til gængæld i smag. Den har en meget alternativ, frisk og kraftig smag. Der er brugt en del krydderier, som er blandet i et godt mix. Pølsen fra Slagterens Køkken er en rigtig kvalitetspølse.
4 ud af 6 på kød skalaen
Læs mere om Slagterens Køkken

Kød Klubben prikker

Pølse fra Tican (Pullerpølsen)
En pølse på 114 gram fra Tican, som bliver brugt til Sundsøre Gardenpulling. Udseendemæssigt ligner denne pølse en typisk frankfurter. Duftmæssigt er denne pølse meget neutralt – men det er den ikke i smagen. Pølsen, som er kendt som Pullerpølsen har en rigtig god og meget særpræget smag. Endnu en rigtig kvalitetspølse.
4 ud af 6 på kød skalaen
Læs mere om Tican

Kød Klubben prikker

Pølse fra Fur Strand Hotel (Store Claus)
En ordentlig pølse på 154 gram fra Fur Strand Hotel. Pølsen er meget stor og meget lang, og ser derfor meget atypisk ud. Den har en meget god duft, der igen leder tankerne hen imod en gammeldags slagterforretning. Store Claus, som pølsens navn er, er en rigtig god pølse, der virkelig smager af kød. Smagen får en til at tænke på en rigtig god stadionpølse. Igen endnu en rigtig kvalitetspølse.
4 ud af 6 på kød skalaen
Læs mere om Fur Stand Hotel

Kød Klubben prikker

Pølse fra Slagtergården
En pølse på 118 gram fra Slagtergården i Kåstrup. Pølsen har et virkeligt lækkert udseende og i modsætning til anmeldelsens andre pølser har denne faktisk en virkelig lækker farve. Pølsen har også en virkelig lækker duft, der nærmester skriger af slagter. Desværre kan pølsen slet ikke leve op til dens pæne ydre og lækre duft. Pølsen smager ikke ret godt og har en mærkelig konsistens, der kunne sammenlignes med en blanding af tunmousse og leverpostej – og sådan skal en pølse ikke smage.
1 ud af 6 på kød skalaen
Læs mere om Slagtergården

Kød Klubben prikker

 

Resultat

  1. Pølse fra Slagterens Køkken
  2. Pølse fra Fur Strandhotel (Store Claus)
  3. Pølse fra Tican (Pullerpølsen)
  4. Pølse fra Adelgades Slagter (mellem)
  5. Pølse fra Adelgades Slagter (stor)
  6. Pølse fra Slagtergården