Hestebøffer og whiskysovs

Hestebøf med whiskysovs

Fredag den 17. maj blev der afholdt endnu et møde i Kødklubben. Mødet blev afholdt i Sundsøre med Tom Trærup Olsen som aftenens vært. Mødet havde været længe planlagt og specielt en af retterne havde størstedelen af Kødklubben glædet sig til at smage.

Tidens store fokus på hestekødsskandalen, havde nemlig givet størstedelen af Kødklubbens medlemmer lyst til at smage et stykke med hest. Indkøbsturen gik derfor til Skive Gågade, hvor Adelgades Slagter blev bedt om at finde sine største hestebøffer.

Menuen

Menuen bestod af:

AppetizerEn skive bacon

Forret

HovedretHestebøffer

Grillmarinerede oksebøffer

Ovnstegte kartofler

Whiskysovs

Dessert

DrikkeHancock Sports Cola

Faccioli – Hvidvin

Giuseppe Lunardi – Rødvin

Billeder



Smid en kommentar