Hvem er Kødklubben?

Kødklubben er en madklub for madelskere, der virkelig sætter pris på god mad, lækkert kød og hyggeligt samværd. Kødklubben mission er løbende at samles for at afprøve forskellige retter, både kendte traditionelle retter og mere eksotiske og ukendte retter.

Medlemmerne

Kødklubben består af en række gode venner, som her kendt hinanden de meste af livet og som benytter Kødklubben som en god måde at holde kontakten på.

Nikolaj Storgaard Pedersen Tom Trærup Olsen Jakob Løkkegaard Skov
Nikolaj Storgaard Pedersen Tom Trærup Olsen Jakob Løkkegaard Skov
Peter Dalsgaard Pedersen Hans Ebbesen Kristensen Carsten Dyhrberg Pedersen
Peter Dalsgaard Pedersen Hans Ebbesen Kristensen Carsten Dyhrberg Pedersen

Retningslinjer

Til Kødklubbens møder skal nedenstående for så vidt muligt overholdes:

  • Ingen fast food
  • Maden må ikke være færdigretter
  • Den grønne del af retten (salat) må kun udgøre et minimum af den samlede ret
  • Kød skal altid indgå i retten
  • Alle medlemmer skal som minimum smage på alle retter som bliver serveret